Ainekset
200 g mustaherukoita (pakaste)
1/2 l vettä
2 kanelitankoa
1/2 tl kokonaisia neilikoita
pala kuivattua inkivääriä
sitruunanlohko
1–1 1/2 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Fariinisokeria
1 plo (75 cl) punaviiniä
Ohjeet
Pane mustaherukat, vesi, mausteet ja sitruunanlohko kattilaan. Peitä kattila kannella ja keitä hauduttaen 15–30 minuuttia. Siivilöi. Kaada liemi takaisin kattilaan, lisää sokeri ja viini. Kuumenna kiehuvaksi. Tarjoa sellaisenaan tai manteleiden ja rusinoiden tai taateleiden ja saksanpähkinöiden kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?