Jouluinen glögi mustaherukoista

Punaviiniglögi saa makua pakastemustaherukoista, jotka keitetään ensin mausteiden kera.

1,2 l

30 minuuttia

Arviot (1 kpl)

Ainekset

200 g mustaherukoita (pakaste)
1/2 l vettä
2 kanelitankoa
1/2 tl kokonaisia neilikoita
pala kuivattua inkivääriä
sitruunanlohko
1–1 1/2 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Fariinisokeria
1 plo (75 cl) punaviiniä

Ohjeet

Pane mustaherukat, vesi, mausteet ja sitruunanlohko kattilaan. Peitä kattila kannella ja keitä hauduttaen 15–30 minuuttia. Siivilöi. Kaada liemi takaisin kattilaan, lisää sokeri ja viini. Kuumenna kiehuvaksi. Tarjoa sellaisenaan tai manteleiden ja rusinoiden tai taateleiden ja saksanpähkinöiden kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!