Ainekset
5 dl maustamatonta jogurttia
2 dl suomalaista Dansukker Taloussokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
6 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
2 tl piparkakkumaustetta TAI 1 tl kanelia, 1 tl inkivääriä ja 1 tl kardemummaa
1 dl rypsiöljyä
Pinnalle
5–6 keskikokoista kotimaista omenaa (n. 500 g)
2 rkl Dansukker Ruokokidesokeria tai suomalaista Dansukker Taloussokeria
Ohjeet
Sekoita sokerit jogurttiin. Sekoita vehnäjauhot, sooda ja mausteet keskenään ja lisää ne jogurtin joukkoon kevyesti sekoittaen. Lisää öljy ja sekoita tasaiseksi.
Levitä taikina voideltuun tai leivinpaperoituun uunivuokaan (koko noin 25 x 35 cm) tai leivinpaperoidulle pellille.
Poista omenoista siemenkota ja leikkaa omenat ohuiksi lohkoiksi, lado lohkot piirakan päälle. Ripottele omenille hieman sokeria.
Paista piirakkaa 200–225 asteessa 25–30 minuuttia tai kunnes se on kypsä.
Tarjoa vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.