Ainekset
2 rkl öljyä
400 g jauhelihaa
½ tl suolaa
mustapippuria myllystä
1 sipuli silputtuna
750 g peruna-sipulisekoitusta
2 hapanta omenaa raasteena
1 rkl Dansukker Tummaa siirappia
4 dl kuohukermaa
200 g juustoraastetta
1 tl kuivattua yrttejä (esim. ranskalaiset yrtit)
Ohjeet
Kuumenna öljy pannulla.
Paista jauheliha kauttaaltaan ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää joukkoon silputtu sipuli ja kääntele hetki.
Lisää peruna-sipulisekoitus, omenaraaste, siirappi, kuohukerma, juustoraaste ja kuivatut yrtit. Kuumenna kiehuvaksi.
Kaada seos reunalliseen uunivuokaan ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia tai kunnes pinta on kiinteä ja kauniin värinen.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.