Ainekset
2 munaa
1 dl Dansukker Vaaleaa siirappia
3 dl kuohukermaa
Makuaineita
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria
tai
1 tl jauhettua kardemummaa
tai
1–2 tl kanelia
tai
1 rkl kaakaojauhetta
tai
1/2 dl murskattuja pähkinöitä ja ½ dl hienoksi hakattua suklaata
Ohjeet
1. Vatkaa munankeltuaiset ja siirappi. Lisää jotakin makuainetta.
2. Vatkaa munanvalkuaiset kulhossa kovaksi vaahdoksi.
3. Vatkaa kerma paksuksi vaahdoksi toisessa kulhossa.
4. Sekoita valkuaisvaahto ja kerma keltuaisvaahtoon.
5. Kaada seos vuokaan ja laita pakastimeen. Jäätelö on valmista 5 tunnin kuluttua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?