Jäätelö

Yksinkertainen jäätelöohje, jossa keltuaiset, valkuaiset ja kerma vatkataan erikseen ja vaahdot yhdistetään. Mausta makusi mukaan.

4 annosta

5 ½ tuntia

Arviot (49 kpl)

Ainekset

2 munaa
1 dl Dansukker Vaaleaa siirappia
3 dl kuohukermaa
Makuaineita
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria
tai
1 tl jauhettua kardemummaa
tai
1–2 tl kanelia
tai
1 rkl kaakaojauhetta
tai
1/2 dl murskattuja pähkinöitä ja ½ dl hienoksi hakattua suklaata

Ohjeet

1. Vatkaa munankeltuaiset ja siirappi. Lisää jotakin makuainetta.

2. Vatkaa munanvalkuaiset kulhossa kovaksi vaahdoksi.

3. Vatkaa kerma paksuksi vaahdoksi toisessa kulhossa.

4. Sekoita valkuaisvaahto ja kerma keltuaisvaahtoon.

5. Kaada seos vuokaan ja laita pakastimeen. Jäätelö on valmista 5 tunnin kuluttua.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.