Ainekset
1/2 kg raparperia paloina
1 sokeripalan kokoinen pala tuoretta inkivääriä
7 dl vettä
1–1 1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
Suuruste
2 rkl perunajauhoja
1/2 dl vettä
Koristeluun
1 sitruuna ohuina viipaleina
jääpaloja
Ohjeet
Keitä raparperia, inkivääriä ja sokeria vedessä 5 minuuttia. Siivilöi pois raparperi ja inkivääri ja kiehauta uudelleen. Suurusta keitto pieneen vesimäärään sekoitetuilla perunajauhoilla.
Jäähdytä. Lisää sitruunaviipaleet ja jääpalat ennen tarjoilua. Voit tarjoilla keiton kakkupalan kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?