Itse tehty granola

noin 8 dl 30 minuuttia
Brunssilla ja aamiaisella tarjotaan herkullisen rapeaa, paahdettua granolaa jogurtin ja marjojen kera.
Itse tehty granola
Arvioi: ( 0 kpl)

Ainekset

  • 3 dl (isoja) kaurahiutaleita
  • 2 dl ruishiutaleita
  • 2 dl cashewpähkinöitä
  • 1 dl auringonkukansiemeniä
  • 1 dl kurpitsansiemeniä
  • 1–2 tl kanelia
  • 1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
  • 1/2 dl rypsiöljyä

Lisäksi halutessasi

  • 1 dl kookoslastuja
  • 1 dl kuivattuja karpaloita

1. Kuumenna uuni 160 asteeseen.

2. Yhdistä kaikki kuivat aineet kookoslastuja ja karpaloita lukuun ottamatta kulhossa.

3. Sekoita siirappi ja öljy huolellisesti joukkoon. Levitä seos leivinpaperoidulle uunipellille.

4. Paista uunin alaosassa 15–25 minuuttia. Sekoita viiden minuutin välein ja tarkkaile, ettei granola tummu liikaa.

5. Ota granola uunista ja anna jäähtyä. Sekoita halutessasi kookoslastut ja/tai karpalot joukkoon. Säilytä kannellisessa lasipurkissa.

Reseptin on laatinut

Dansukker