Italialainen vadelmajäätelö

4 annosta yli 5 tuntia
Italialaistyyppinen jäätelö on rakenteeltaan samettista ja melko tiivistä.
Italialainen vadelmajäätelö
Arvioi: (45kpl)

Ainekset

  • 4 munankeltuaista
  • 1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
  • 1 1/2 dl maitoa
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
  • 500 g vadelmia

Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi. Kiehauta maito, kerma ja glukoosisiirappi. Vatkaa keltuais-sokeriseos maitoseokseen. Lisää vadelmat. Puserra seos siivilän läpi. Anna jäähtyä.

Laita seos jäätelökoneeseen tai pakasta vähintään 5 tuntia. Vatkaa seosta pakastumisen aikana muutaman kerran.

Tarjoa jäätelöä esimerkiksi suklaakakkupalan kera.

Reseptin on laatinut

Dansukker