Isännän keksit

Leivo helpot ja rapeat isännän keksit. Taikina muotoillaan tangoiksi ja viipaloidaan pellille.

noin 24 kpl

55 minuuttia

Arviot (105 kpl)

Ainekset

½ tl ruokasoodaa
½ rkl vettä
100 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
3/4 dl (50 g) mantelirouhetta
2 ¼ dl vehnäjauhoja 

Ohjeet

Liuota ruokasooda veteen. Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi taikinaksi. Muotoile taikinasta kaksi tankoa (halkaisija noin 5 cm). Kääri tangot muovikelmuun ja anna niiden levätä jääkaapissa noin 30 minuuttia.

Leikkaa tangot 1/2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi ja pane ne leivinpaperilla vuoratulle pellille.

Paista uunin keskiosassa 200 asteessa noin 6–7 minuuttia, kunnes pikkuleivät ovat saaneet kullankeltaisen värin. Anna jäähtyä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.