Isännän keksit

Leivo helpot ja rapeat isännän keksit. Taikina muotoillaan tangoiksi ja viipaloidaan pellille.

noin 24 kpl

PT55M

55 minuuttia

Arviot (114 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

½ tl ruokasoodaa
½ rkl vettä
100 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
3/4 dl (50 g) mantelirouhetta
2 ¼ dl vehnäjauhoja 

Ohjeet

Liuota ruokasooda veteen. Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi taikinaksi. Muotoile taikinasta kaksi tankoa (halkaisija noin 5 cm). Kääri tangot muovikelmuun ja anna niiden levätä jääkaapissa noin 30 minuuttia.

Leikkaa tangot 1/2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi ja pane ne leivinpaperilla vuoratulle pellille.

Paista uunin keskiosassa 200 asteessa noin 6–7 minuuttia, kunnes pikkuleivät ovat saaneet kullankeltaisen värin. Anna jäähtyä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.