Inkivääritangot

Inkiväärin ystävän, suklaarouhetta sisältävät keksit pyöritellään ruokokidesokerissa.

noin 35 kpl

PT40M

45 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g voita tai margariinia
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria tai Tummaa Muscovadosokeria
4 ½ dl vehnäjauhoja
1 dl hillottua inkivääriä hienonnettuna
1 dl mantelijauhetta
1 dl tummaa suklaata rouhittuna

Koristeluun
Dansukker Ruokokidesokeria

Ohjeet

Vatkaa rasva ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää loput ainekset ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Jaa taikina kahteen osaan ja pyöritä ohuehkoiksi tangoiksi. Jaa tasakokoisiin paloihin ja pyörittele jauhotetulla alustalla sormen paksuiksi tangoiksi. Halutessasi voit pyöritellä tangot vielä ruokokidesokerissa.

Paista uunin keskiosassa 175 asteessa noin 20 minuuttia.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.