Inkivääritangot

Inkiväärin ystävän, suklaarouhetta sisältävät keksit pyöritellään ruokokidesokerissa.

noin 35 kpl

45 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

200 g voita tai margariinia
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria tai Tummaa Muscovadosokeria
4 ½ dl vehnäjauhoja
1 dl hillottua inkivääriä hienonnettuna
1 dl mantelijauhetta
1 dl tummaa suklaata rouhittuna

Koristeluun
Dansukker Ruokokidesokeria

Ohjeet

Vatkaa rasva ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää loput ainekset ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Jaa taikina kahteen osaan ja pyöritä ohuehkoiksi tangoiksi. Jaa tasakokoisiin paloihin ja pyörittele jauhotetulla alustalla sormen paksuiksi tangoiksi. Halutessasi voit pyöritellä tangot vielä ruokokidesokerissa.

Paista uunin keskiosassa 175 asteessa noin 20 minuuttia.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?