Ainekset
200 g voita tai margariinia
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria tai Tummaa Muscovadosokeria
4 ½ dl vehnäjauhoja
1 dl hillottua inkivääriä hienonnettuna
1 dl mantelijauhetta
1 dl tummaa suklaata rouhittuna
Koristeluun
Dansukker Ruokokidesokeria
Ohjeet
Vatkaa rasva ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää loput ainekset ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Jaa taikina kahteen osaan ja pyöritä ohuehkoiksi tangoiksi. Jaa tasakokoisiin paloihin ja pyörittele jauhotetulla alustalla sormen paksuiksi tangoiksi. Halutessasi voit pyöritellä tangot vielä ruokokidesokerissa.
Paista uunin keskiosassa 175 asteessa noin 20 minuuttia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.