Inkiväärisiirappi

Käytä juomien, jälkiruokien, leivonnaisten ja ruokien mausteena. Inkiväärisiirappi sopii erityisesti aasialaisten broileriruokien maustamiseen.

45 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

2 ½ dl vettä tai valkoviiniä
2 ½ dl Dansukker Taloussokeria tai
Dansukker Ruokokidesokeria
1 rkl tuoretta inkivääriä raasteena tai kuivattu inkiväärinjuuri

Ohjeet

Mittaa ainekset kattilaan ja keitä hiljalleen, kunnes seos sakenee siirapiksi. Anna jäähtyä puolisen tuntia, siivilöi ja kaada pieniin pulloihin. 

Käytä juomien, jälkiruokien, leivonnaisten ja ruokien mausteena. Inkiväärisiirappi sopii erityisesti aasialaisten broileriruokien maustamiseen.

Siirappi säilyy kylmässä ainakin kuukauden.

Vinkki!
Pikasiirapin saat kuumentamalla Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia ja inkivääriä.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?