Ainekset
100 g tuoretta inkivääriä ohuina viipaleina
1 ½ l vettä
2 rkl mustia tai vihreitä teelehtiä
2–2 ½ dl Dansukker Luomuruokosokeria
2 pestyä luomulimettiä viipaleina
jääpaloja
Ohjeet
Kiehauta inkivääri, vesi ja teelehdet kattilassa. Ota kattila liedeltä ja anna hautua 10 minuuttia. Lisää sokeri ja sekoita, kunnes se on liuennut. Siivilöi juoma ja anna jäähtyä. Jäähdytä kylmäksi jääkaapissa. Tarjoa jääpalojen ja limettiviipaleiden kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?