Ainekset
500 g mansikoita
tilkka vettä
3 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna
250 g Dansukker Hillosokeria
1 ruukku thaibasilikaa hienonnettuna
Ohjeet
1. Pane mansikat, vesi ja inkivääriraaste kattilaan. Kuumenna, kunnes vesi alkaa höyrytä.
2. Lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hilloa noin 10 minuuttia. Lisää hienonnettu thaibasilika vasta keittämisen loppuvaiheessa. Kerää pinnalle mahdollisesti syntyvä vaahto pois lusikalla.
3. Nosta kattila liedeltä ja anna jäähtyä puolisen tuntia. Sekoita hilloa muutaman kerran jäähtymisen aikana.
4. Purkita puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Säilytä viileässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.