Ainekset
200 g pehmeää voita
1 1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1/2 dl manteleita
1/2 dl hasselpähkinöitä
75 g suklaata
4 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 1/2 tl jauhettua inkivääriä
Ohjeet
1. Vaahdota voi, sokeri ja siirappi.
2. Rouhi mantelit, pähkinät ja suklaa. Lisää ne voi-sokerivaahtoon.
3. Lisää taikinaan keskenään sekoitetut jauhot, sooda, vaniljasokeri ja inkivääri. Työstä notkeaksi taikinaksi.
4. Muotoile taikinasta kaksi 4–5 cm:n paksuista tankoa. Kääri tangot kelmuun ja pane yöksi jääkaappiin.
5. Kuumenna uuni 175 asteeseen.
6. Ota tangot jääkaapista ja anna niiden lämmetä hetki huoneenlämmössä. Leikkaa tangot 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi leivinpaperoidulle uunipellille. Paista noin 10–12 minuuttia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?