Inkiväärikeksit

Inkiväärikeksit leivotaan vasta seuraavana päivänä. Mukavan rapeat keksit saavat makua inkivääristä, suklaasta, pähkinöistä ja manteleista.

noin 20 kpl

30 minuuttia + 12 tuntia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

200 g pehmeää voita
1 1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1/2 dl manteleita
1/2 dl hasselpähkinöitä
75 g suklaata
4 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 1/2 tl jauhettua inkivääriä

Ohjeet

1. Vaahdota voi, sokeri ja siirappi.

2. Rouhi mantelit, pähkinät ja suklaa. Lisää ne voi-sokerivaahtoon.

3. Lisää taikinaan keskenään sekoitetut jauhot, sooda, vaniljasokeri ja inkivääri. Työstä notkeaksi taikinaksi.

4. Muotoile taikinasta kaksi 4–5 cm:n paksuista tankoa. Kääri tangot kelmuun ja pane yöksi jääkaappiin.

5. Kuumenna uuni 175 asteeseen.

6. Ota tangot jääkaapista ja anna niiden lämmetä hetki huoneenlämmössä. Leikkaa tangot 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi leivinpaperoidulle uunipellille. Paista noin 10–12 minuuttia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.