Ainekset
200 g pehmeää voita
1 1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1/2 dl manteleita
1/2 dl hasselpähkinöitä
75 g suklaata
4 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 1/2 tl jauhettua inkivääriä
Ohjeet
1. Vaahdota voi, sokeri ja siirappi.
2. Rouhi mantelit, pähkinät ja suklaa. Lisää ne voi-sokerivaahtoon.
3. Lisää taikinaan keskenään sekoitetut jauhot, sooda, vaniljasokeri ja inkivääri. Työstä notkeaksi taikinaksi.
4. Muotoile taikinasta kaksi 4–5 cm:n paksuista tankoa. Kääri tangot kelmuun ja pane yöksi jääkaappiin.
5. Kuumenna uuni 175 asteeseen.
6. Ota tangot jääkaapista ja anna niiden lämmetä hetki huoneenlämmössä. Leikkaa tangot 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi leivinpaperoidulle uunipellille. Paista noin 10–12 minuuttia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!