Ainekset
800 g broilerin koipinuijia
Marinadi
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
2 rkl öljyä
2 rkl hienonnettua inkivääriä
½ punainen chilipaprika hienonnettuna
1 rkl soijakastiketta
½ tl suolaa
mustapippuria myllystä
½ limetin puristettu mehu
2 hienonnettua valkosipulinkynttä
Maustettu porkkanaraaste
3–4 porkkanaa raastettuna
1 tl hienonnettua chilipaprikaa
3 rkl omenaviinietikkaa
2 tl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria tai Fariinisokeria
Ohjeet
Sekoita marinadin ainekset keskenään. Lisää joukkoon broilerin koipinuijat ja kääntele marinadi kauttaaltaan joukkoon. Anna maustua muutama tunti tai yön yli jääkaapissa.
Ota huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Grillaa kuumassa grillissä, parilapannulla tai laita 200-asteiseen uuniin leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja kypsennä, kunnes pinta on kauniin värinen ja lihaa painettaessa valuu kirkasta lihasnestettä.
Tarjoa seuraksi maustettua porkkanaraastetta. Raasta porkkanat ja sekoita joukkoon hienonnettua chilipaprikaa, omenaviinietikkaa ja sokeria.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?