Ainekset
800 g broilerin koipinuijia
Marinadi
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
2 rkl öljyä
2 rkl hienonnettua inkivääriä
½ punainen chilipaprika hienonnettuna
1 rkl soijakastiketta
½ tl suolaa
mustapippuria myllystä
½ limetin puristettu mehu
2 hienonnettua valkosipulinkynttä
Maustettu porkkanaraaste
3–4 porkkanaa raastettuna
1 tl hienonnettua chilipaprikaa
3 rkl omenaviinietikkaa
2 tl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria tai Fariinisokeria
Ohjeet
Sekoita marinadin ainekset keskenään. Lisää joukkoon broilerin koipinuijat ja kääntele marinadi kauttaaltaan joukkoon. Anna maustua muutama tunti tai yön yli jääkaapissa.
Ota huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Grillaa kuumassa grillissä, parilapannulla tai laita 200-asteiseen uuniin leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja kypsennä, kunnes pinta on kauniin värinen ja lihaa painettaessa valuu kirkasta lihasnestettä.
Tarjoa seuraksi maustettua porkkanaraastetta. Raasta porkkanat ja sekoita joukkoon hienonnettua chilipaprikaa, omenaviinietikkaa ja sokeria.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!