Ainekset
2 kpl limetinlehtiä
n. 1 cm pala tuoretta inkivääriä viipaleina
3 dl kuumaa vettä (90–94 °C)
1 tl vihreää teetä
1–2 Dansukker Ruokopalasokeria
(1 sitruunaruohon varsi)
Ohjeet
Pane limetinlehdet ja inkivääri lasiin. Lisää joukkoon teelehdet (siivilässä) ja kuuma vesi. Hauduta nelisen minuuttia. Poista tee- ja limetinlehdet sekä inkivääri. Mausta maun mukaan Ruokopalasokerilla. Nauti kuumana tai kylmänä.
Jos valmistat teen kannussa, mittaa teelehtiä yksi teelusikallinen kuppia kohden ja yksi teelusikallinen kannulle.
Vinkki!
Raikasta lisäaromia saat teehen sitruunaruohosta: viillä veitsellä sitruunaruohon varren tyviosaa ja käytä vartta lusikan tavoin teen sekoittamiseen.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!