Inkivääri-limettitee

Raikkaan inkiväärin makuisen teejuoman voi nauttia kuumana tai kylmänä.

1 iso tai 2 pientä lasillista

5 minuuttia

Arviot (10 kpl)

Ainekset

2 kpl limetinlehtiä
n. 1 cm pala tuoretta inkivääriä viipaleina
3 dl kuumaa vettä (90–94 °C)
1 tl vihreää teetä
1–2 Dansukker Ruokopalasokeria
(1 sitruunaruohon varsi)

Ohjeet

Pane limetinlehdet ja inkivääri lasiin. Lisää joukkoon teelehdet (siivilässä) ja kuuma vesi. Hauduta nelisen minuuttia. Poista tee- ja limetinlehdet sekä inkivääri. Mausta maun mukaan Ruokopalasokerilla. Nauti kuumana tai kylmänä.

Jos valmistat teen kannussa, mittaa teelehtiä yksi teelusikallinen kuppia kohden ja yksi teelusikallinen kannulle.

Vinkki!
Raikasta lisäaromia saat teehen sitruunaruohosta: viillä veitsellä sitruunaruohon varren tyviosaa ja käytä vartta lusikan tavoin teen sekoittamiseen.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.