Ainekset
1 ½ dl Dansukker Fariinisokeria tai Tummaa Muscovadosokeria
3 munankeltuaista
2 rkl sokeroimatonta kaakaojauhetta
¾ dl Dansukker Glukoosisiirappia
6 dl maitoa
2 ½ dl kuohukermaa
100 g tummaa suklaata
Koristeluun
suklaata ja nonparelleja
Ohjeet
Vatkaa sokeri, keltuaiset, kaakaojauhe ja glukoosisiirappi kuohkeaksi vaahdoksi.
Lämmitä maito ja kerma kiehumispisteeseen.
Kääntele munavaahtoseos varovasti maidon ja kerman joukkoon ja jatka kuumentamista 85 asteeseen. Ota kattila pois liedeltä ja lisää joukkoon paloiteltu suklaa. Sekoita, kunnes suklaa on sulanut.
Jäähdytä seos ensin kylmässä vesihauteessa ja pane se sitten jääkaappiin vähintään tunniksi tai mielellään yön yli. Jaa seos jäätelömuotteihin ja pakasta vähintään kolme tuntia.
Irrota ice popsit muoteista ja kasta halutessasi sulatetussa suklaassa ja nonparelleissa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut
Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?