Ainekset
1 ½ dl Dansukker Fariinisokeria tai Tummaa Muscovadosokeria
3 munankeltuaista
2 rkl sokeroimatonta kaakaojauhetta
¾ dl Dansukker Glukoosisiirappia
6 dl maitoa
2 ½ dl kuohukermaa
100 g tummaa suklaata
Koristeluun
suklaata ja nonparelleja
Ohjeet
Vatkaa sokeri, keltuaiset, kaakaojauhe ja glukoosisiirappi kuohkeaksi vaahdoksi.
Lämmitä maito ja kerma kiehumispisteeseen.
Kääntele munavaahtoseos varovasti maidon ja kerman joukkoon ja jatka kuumentamista 85 asteeseen. Ota kattila pois liedeltä ja lisää joukkoon paloiteltu suklaa. Sekoita, kunnes suklaa on sulanut.
Jäähdytä seos ensin kylmässä vesihauteessa ja pane se sitten jääkaappiin vähintään tunniksi tai mielellään yön yli. Jaa seos jäätelömuotteihin ja pakasta vähintään kolme tuntia.
Irrota ice popsit muoteista ja kasta halutessasi sulatetussa suklaassa ja nonparelleissa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!