Ice pops: Suklaajäätelöpuikot

Tumma sokeri ja suklaa antavat herkullisien maun itse tehdyille suklaajäätelöpuikoille.

6–8 kappaletta

PT1H

yli 3 tuntia

Arviot (6 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 ½ dl Dansukker Fariinisokeria tai Tummaa Muscovadosokeria
3 munankeltuaista
2 rkl sokeroimatonta kaakaojauhetta
¾ dl Dansukker Glukoosisiirappia
6 dl maitoa
2 ½ dl kuohukermaa
100 g tummaa suklaata

Koristeluun
suklaata ja nonparelleja

Ohjeet

Vatkaa sokeri, keltuaiset, kaakaojauhe ja glukoosisiirappi kuohkeaksi vaahdoksi.

Lämmitä maito ja kerma kiehumispisteeseen.

Kääntele munavaahtoseos varovasti maidon ja kerman joukkoon ja jatka kuumentamista 85 asteeseen. Ota kattila pois liedeltä ja lisää joukkoon paloiteltu suklaa. Sekoita, kunnes suklaa on sulanut.

Jäähdytä seos ensin kylmässä vesihauteessa ja pane se sitten jääkaappiin vähintään tunniksi tai mielellään yön yli. Jaa seos jäätelömuotteihin ja pakasta vähintään kolme tuntia.

Irrota ice popsit muoteista ja kasta halutessasi sulatetussa suklaassa ja nonparelleissa.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!