Ice pops: Kiivi-mansikkamehujäät

Tee itse raikasta mehujäätä! Näihin mehujääpuikkoihin käytetään tuoreita mansikoita ja kiivihedelmiä.

6–8 kpl

PT1H

yli 3 tuntia

Arviot (9 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 dl vettä
¾ dl Dansukker Glukoosisiirappia
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 tl murskattuja korianterinsiemeniä
ripaus suolaa
6 kiivihedelmää
100 g tuoreita mansikoita

Ohjeet

1. Sekoita vesi, glukoosisiirappi ja sokeri kattilassa. Keitä, kunnes sokeri on liuennut. Lisää murskatut korianterinsiemenet ja suola. Anna hautua noin kaksi minuuttia. Jäähdytä.

2. Kuori ja soseuta kiivit. Lisää sokeriliemi. Pilko mansikat ja jaa ne jäätelömuotteihin. Kaada kiiviseos mansikoiden päälle ja laita pakastimeen vähintään kolmeksi tunniksi tai mielellään yön yli.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.