Ainekset
1 dl vettä
¾ dl Dansukker Glukoosisiirappia
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 tl murskattuja korianterinsiemeniä
ripaus suolaa
6 kiivihedelmää
100 g tuoreita mansikoita
Ohjeet
1. Sekoita vesi, glukoosisiirappi ja sokeri kattilassa. Keitä, kunnes sokeri on liuennut. Lisää murskatut korianterinsiemenet ja suola. Anna hautua noin kaksi minuuttia. Jäähdytä.
2. Kuori ja soseuta kiivit. Lisää sokeriliemi. Pilko mansikat ja jaa ne jäätelömuotteihin. Kaada kiiviseos mansikoiden päälle ja laita pakastimeen vähintään kolmeksi tunniksi tai mielellään yön yli.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.