Ice pops: Kiivi-mansikkamehujäät

Tee itse raikasta mehujäätä! Näihin mehujääpuikkoihin käytetään tuoreita mansikoita ja kiivihedelmiä.

6–8 kpl

yli 3 tuntia

Arviot (6 kpl)

Ainekset

1 dl vettä
¾ dl Dansukker Glukoosisiirappia
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 tl murskattuja korianterinsiemeniä
ripaus suolaa
6 kiivihedelmää
100 g tuoreita mansikoita

Ohjeet

1. Sekoita vesi, glukoosisiirappi ja sokeri kattilassa. Keitä, kunnes sokeri on liuennut. Lisää murskatut korianterinsiemenet ja suola. Anna hautua noin kaksi minuuttia. Jäähdytä.

2. Kuori ja soseuta kiivit. Lisää sokeriliemi. Pilko mansikat ja jaa ne jäätelömuotteihin. Kaada kiiviseos mansikoiden päälle ja laita pakastimeen vähintään kolmeksi tunniksi tai mielellään yön yli.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa

Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.