Ice pops: Kiivi-mansikkamehujäät

Tee itse raikasta mehujäätä! Näihin mehujääpuikkoihin käytetään tuoreita mansikoita ja kiivihedelmiä.

6–8 kpl

PT1H

yli 3 tuntia

Arviot (9 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 dl vettä
¾ dl Dansukker Glukoosisiirappia
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 tl murskattuja korianterinsiemeniä
ripaus suolaa
6 kiivihedelmää
100 g tuoreita mansikoita

Ohjeet

1. Sekoita vesi, glukoosisiirappi ja sokeri kattilassa. Keitä, kunnes sokeri on liuennut. Lisää murskatut korianterinsiemenet ja suola. Anna hautua noin kaksi minuuttia. Jäähdytä.

2. Kuori ja soseuta kiivit. Lisää sokeriliemi. Pilko mansikat ja jaa ne jäätelömuotteihin. Kaada kiiviseos mansikoiden päälle ja laita pakastimeen vähintään kolmeksi tunniksi tai mielellään yön yli.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.