Ainekset
Pohja
2 munaa
3/4 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
3/4 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Kostutus
1 dl maitoa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Täyte
200 g tummaa suklaata
2 dl vispikermaa
200 g appelsiinituorejuustoa
½–1 tl luomuappelsiinin kuorta raasteena
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl ruoka- tai kuohukermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Pinnalle
kumkvatteja
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi taikinaksi varovasti käännellen. Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun, halkaisijaltaan 22 cm irtopohjavuokaan. Paista 225 asteessa noin 7 minuuttia. Kumoa pohja vuoasta ja anna jäähtyä hetki. Leikkaa vuoan pohjalle uusi leivinpaperi. Laita taikinapohja vuokaan ja kostuta vaniljasokerilla maustetulla maidolla.
Paloittele suklaasta 150 grammaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut. Rouhi loput suklaasta veitsellä karkeaksi rouheeksi.
Vaahdota vispikerma, vatkaa joukkoon appelsiinituorejuusto, appelsiininkuoriraaste ja vaniljasokeri. Vatkaa joukkoon sulatettu ja rouhittu suklaa.
Laita kerma ja hyytelösokeri Multi kasariin ja kuumenna koko ajan sekoittaen. Anna kiehua noin minuutin ajan. Jäähdytä muutama minuutti. Lisää seos vähän kerrallaan täytteen joukkoon koko ajan vatkaten. Kaada täyte kostutetun pohjan päälle vuokaan ja hyydytä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
Pyöräytä kakku vuoasta veistä apuna käyttäen. Irrota vuoan reunat ja valuta kakku tarjoiluvadille. Koristele kumkvateilla ja siivilöi pinnalle halutessasi tomusokeria.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.