Ainekset
100 g täysjyvä Digestive -keksejä
½ dl Dansukker Fariini- tai Ruokokidesokeria
40 g margariinia tai voita sulatettuna
Täyte
5 liivatelehteä
200 g mustikoita
¼ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 ½ dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
250 g maitorahkaa
Pinnalle
1 ½ dl pensasmustikoita
1 ½ dl vadelmia
Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
Ohjeet
Pyöräytä keksit hienoksi rouheeksi esim. monitoimikoneessa leikkuuterätoiminolla. Lisää fariinisokeri ja rasvasula joukkoon ja sekoita hyvin.
Pingota irtopohjavuokaan (ø noin 20 cm) leivinpaperi ja suojaa vuoan reuna kelmulla, sillä metalli saattaa aiheuttaa tumman värjäytymän kakun reunaan. Kaada keksiseos vuokaan ja painele se ohueksi vuoan pohjalle ja noin 2 cm:n verran reunoille.
Pehmitä liivatelehdet kylmässä vedessä. Valuta liivatelehdet, puserra käsin kuivaksi ja sulata ne puoleen desiin kiehuvaa vettä.
Soseuta mustikat ja mausta sose sokerilla.
Vaahdota kerma, lisää sokeri ja rahka ja sekoita seos sileäksi. Lisää liivateliemi seokseen hyvin sekoittaen ja mustikkasose viimeisenä huolettomasti pyöräyttäen. Kaada seos keksipohjan päälle vuokaan, tasoittele pinta kevyin vedoin, peitä kelmulla ja pane kakku jääkaappiin vuorokaudeksi.
Avaa vuoan salpa, poista rengas sekä kelmu ja siirrä kakku leivinpaperin kanssa tarjoiluvadille. Siisti leivinpaperireunat.
Peitä kakun pinta mustikoilla ja vadelmilla ja siivilöi tomusokeria pinnalle.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!