Ainekset
1 rkl voita tai ruokaöljyä
6 punajuurta
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
ripaus suolaa
1/2 tl kirveliä
n. 1 dl sinihomejuustomurua
Ohjeet
Kuori punajuuret ja leikkaa ne lohkoiksi. Paista kuumassa kasarissa tai pannulla voissa tai ruokaöljyssä. Kääntele muutaman minuutin ajan. Lisää joukkoon siirappi, suola ja kirveli.
Kaada ainekset uunivuokaan ja kypsennä 175–200 asteessa välillä sekoitellen, kunnes punajuuret tuntuvat sopivan pureskeltavilta. Paistoaika riippuu punajuurten koosta ja halutusta kypsyysasteesta, mutta viitteellinen paistoaika on 30–40 minuuttia.
Ripottele pinnalle sinihomejuustoa ja käytä uunissa vielä sen verran, että juusto sulaa.
Tarjoa smetanan kanssa, sellaisenaan tai muun ruoan lisänä. Sopii erinomaisesti myös pikkujoulujen tai joulun tarjoilupöytään.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.