Hillo talvisista hedelmistä

Hyvää hilloa sitrushedelmistä, kuten appelsiinista, mandariinista, greipistä ja verigreipistä.

PT40M

45 minuuttia

Arviot (17 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500 g kuorittuja sitrushedelmiä (appelsiinia, mandariinia, greippiä, verigreippiä jne.)
1 luomuappelsiinin ja luomusitruunan raastettu kuori
1 rkl raastettua inkivääriä
250 g Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Paloittele kuoritut hedelmälohkot kattilaan. Lisää joukkoon hyvin pestyjen hedelmien kuori ja inkivääriraaste. Kuumenna höyryäväksi. Lisää hillosokeri ja keitä hiljalleen noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä ja tölkitä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?