Hienostunut Amaretto-mantelijäätelö

Helppo ja hienostunut jäätelö, jossa ainekset vaahdotetaan ja vaahdot yhdistetään.

4–6 annosta

PT1H

12 tuntia

Arviot (1 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 munanvalkuaista
2 dl kuohu- tai vispikermaa
2 munankeltuaista
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
3 rkl Amarettoa tai muuta mantelilikööriä
50–100 g (1–2 dl) mantelirouhetta
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria 

Ohjeet

Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Vaahdota valkuaiset valkoiseksi vaahdoksi. Vaahdota kerma. Vaahdota keltuaiset ja glukoosisiirappi keskenään. Yhdistä vaahdot ja sekoita joukkoon likööri, mantelirouhe ja vaniljasokeri. Laita suojattuna pakastimeen mielellään yön yli ja vatkaa muutaman kerran pakastuksen alkuvaiheessa.

Voit myös laittaa seoksen pyörimään jäätelökoneeseen noin 50 minuutiksi.

Vinkki!
Kokeile myös kookoshiutaleilla ja Malibu-liköörillä maustettua jäätelöä.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.