Ainekset
2 munanvalkuaista
2 dl kuohu- tai vispikermaa
2 munankeltuaista
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
3 rkl Amarettoa tai muuta mantelilikööriä
50–100 g (1–2 dl) mantelirouhetta
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Vaahdota valkuaiset valkoiseksi vaahdoksi. Vaahdota kerma. Vaahdota keltuaiset ja glukoosisiirappi keskenään. Yhdistä vaahdot ja sekoita joukkoon likööri, mantelirouhe ja vaniljasokeri. Laita suojattuna pakastimeen mielellään yön yli ja vatkaa muutaman kerran pakastuksen alkuvaiheessa.
Voit myös laittaa seoksen pyörimään jäätelökoneeseen noin 50 minuutiksi.
Vinkki!
Kokeile myös kookoshiutaleilla ja Malibu-liköörillä maustettua jäätelöä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.