Ainekset
2 l musta- tai punaherukoita
2 luomuappelsiinin raastettu kuori ja mehu
500 g Dansukker Hillosokeria
TAI
330 g (1 pkt) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
Ohjeet
1. Jos käytät hillosokeria, mittaa marjat, appelsiinin raastettu kuori ja mehu kattilaan. Kuumenna, kunnes alkaa nousta höyryä ja sekoita joukkoon hillosokeri. Kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja keitä viitisentoista minuuttia. Nosta kattila liedeltä ja jäähdytä puolisen tuntia. Kuori vaahto pinnalta ja tölkitä.
2. Jos käytät hillo-marmeladisokeria, sekoita ainekset kattilassa ja kuumenna hitaasti kiehuvaksi. Keitä viitisen minuuttia. Kuori vaahto pinnalta ja tölkitä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!