Helppo vadelmajälkiruoka

Helppo vadelmajälkiruoka koostuu ranskankermasta ja paahdetuista kaurahiutaleista sekä tietysti ihanista tuoreista vadelmista.

4 hengelle

PT25M

20 minuuttia

Arviot (24 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 rkl voita tai margariinia
2 dl kaurahiutaleita
1/2 dl Dansukker Fariinisokeria
4-6 dl vadelmia
5 dl ranskankermaa
1/2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

Ohjeet

Sulata rasva paistinpannussa. Kuullota kaurahiutaleita ja fariinisokeria rasvassa. Pane syrjään odottamaan. Perkaa vadelmat. Vaahdota ranskankerma ja hyytelösokeri Multi. Pane vaahto ja vadelmat kerroksittain neljään lasiin. Ripottele pinnalle kuullotetut kaurahiutaleet. Tarjoile heti.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!