Helppo vadelmajälkiruoka

Helppo vadelmajälkiruoka koostuu ranskankermasta ja paahdetuista kaurahiutaleista sekä tietysti ihanista tuoreista vadelmista.

4 hengelle

20 minuuttia

Arviot (9 kpl)

Ainekset

2 rkl voita tai margariinia
2 dl kaurahiutaleita
1/2 dl Dansukker Fariinisokeria
4-6 dl vadelmia
5 dl ranskankermaa
1/2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

Ohjeet

Sulata rasva paistinpannussa. Kuullota kaurahiutaleita ja fariinisokeria rasvassa. Pane syrjään odottamaan. Perkaa vadelmat. Vaahdota ranskankerma ja hyytelösokeri Multi. Pane vaahto ja vadelmat kerroksittain neljään lasiin. Ripottele pinnalle kuullotetut kaurahiutaleet. Tarjoile heti.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?