Ainekset
200 g maustamatonta kevyttuorejuustoa
1 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
200 g kevytranskankermaa
1 dl soseutettuja vadelmia tai säilykeaprikooseja
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Koristeeksi
kokonaisia vadelmia
sitruunamelissan lehtiä
(kermavaahtoa)
Ohjeet
1. Vatkaa tuorejuusto, siirappi ja ranskankerma tasaiseksi seokseksi.
2. Lisää monitoimikoneella tai sauvasekoittimella soseutetut vadelmat.
3. Mausta seos vaniljasokerilla.
4. Kaada seos kylmällä vedellä huuhdottuun vuokaan tai pieniin annosvuokiin.
5. Anna jäätyä pakastimessa 5–6 tuntia tai seuraavaan päivään.
6. Kastele vuoka tai annosvuoat muutamaksi sekunniksi kuumaan veteen ja kumoa tarjoiluastiaan.
7. Koristele marjoilla ja sitruunamelissan lehdillä sekä halutessasi sokerilla maustetulla kermavaahdolla.
Vinkki!
Käytä kotimaisia pakastevadelmia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!