Helppo taatelikakku

Fariinisokeri antaa mehevän maun tälle joulun helpoimmalle taatelikakulle.

noin 1 1/2 l:n kakkuvuoka

1,5 tuntia

Arviot (1042 kpl)

Ainekset

1 pkt (250 g) kivettömiä, prässättyjä taateleita
1 1/2 dl vettä
1 3/4 dl Dansukker Fariinisokeria tai Taloussokeria
150 g voita tai margariinia
1 1/2 rkl Dansukker Vaniljasokeria
2 kananmunaa
3 1/2 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta
Koristeluun 

Dansukker Tomusokeria

Ohjeet

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (n. 1½ l).

2. Pilko taatelit. Pane palat, vesi ja sokeri noin 2 litran kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua hiljaa poreillen 2–3 minuuttia.

3. Siirrä kattila pois liedeltä ja lisää paloiteltu rasva joukkoon.

4. Kun rasva on sulanut ja seos on haaleaa lisää vaniljasokeri ja munat esim. puuhaarukalla hyvin sekoittaen.

5. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita kunnolla.

6. Kaada taikina vuokaan. Paista 150–170 asteessa 60–70 minuuttia.

7. Anna kakun jäähtyä noin 15 minuuttia ennen tarjoiluvadille kumoamista.

8. Siivilöi ohut kerros Dansukker Tomusokeria kakun pinnalle ennen tarjoamista.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku

Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut

Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään

Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.