Helppo raparperijälkiruoka

Helppotekoinen, pienirakeista raejuustoa sisältävä lämmin raparperijälkiruoka.

4–6 annosta

PT40M

40 minuuttia

Arviot (74 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

750 g (1 1/2 litraa) raparperia paloina
1 ½ dl Dansukker Ruokokidesokeria
3 pientä munaa
200 g cottage cheese -tyyppistä raejuustoa
3/4 dl kevytranskankermaa
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
50 g mantelirouhetta

Vuoan voiteluun
voita tai margariinia

Ohjeet

Kaada raparperipalat voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle sokeri. Pane vuoka 200-asteiseen uuniin 5 minuutiksi. Sekoita muut ainekset keskenään ja kaada raparperien päälle. Paista uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoile kermavaahdon, ranskankerman tai vaniljajäätelön kera.

Vinkki!
Korvaa osa ruokokidesokerista Dansukker Kanelisokerilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.