Helppo raparperijälkiruoka

Helppotekoinen, pienirakeista raejuustoa sisältävä lämmin raparperijälkiruoka.

4–6 annosta

PT40M

40 minuuttia

Arviot (81 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

750 g (1 1/2 litraa) raparperia paloina
1 ½ dl Dansukker Ruokokidesokeria
3 pientä munaa
200 g cottage cheese -tyyppistä raejuustoa
3/4 dl kevytranskankermaa
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
50 g mantelirouhetta

Vuoan voiteluun
voita tai margariinia

Ohjeet

Kaada raparperipalat voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle sokeri. Pane vuoka 200-asteiseen uuniin 5 minuutiksi. Sekoita muut ainekset keskenään ja kaada raparperien päälle. Paista uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoile kermavaahdon, ranskankerman tai vaniljajäätelön kera.

Vinkki!
Korvaa osa ruokokidesokerista Dansukker Kanelisokerilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!