Ainekset
5 omenaa
2 rkl vettä
1/2 sitruunan mehu
1/2 dl Dansukker Taloussokeria
Muruseos
50 g voita
1/2 dl Dansukker Fariinisokeria
1 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1/2 dl vehnäjauhoja
1 1/2 dl kaurahiutaleita
2 tl kanelia
1–2 hyppysellistä sormisuolaa
Tarjoiluun
kermavaahtoa
Ohjeet
Kuori ja paloittele omenat. Pane omenat kattilaan. Sekoita joukkoon vesi, sitruunamehu ja sokeri. Kuumenna ja keitä noin 6 minuuttia tai kunnes omenat ovat pehmeitä. Sekoita välillä. Ota kattila liedeltä ja anna jäähtyä.
Sekoita keskenään muruseoksen ainekset. Levitä leivinpaperoidulle pellille. Paahda 200-asteisen uunin keskitasolla 15 minuuttia. Sekoita välillä. Jäähdytä.
Jaa omenaseos neljään jälkiruokakulhoon ja ripottele muru päälle. Tarjoile kermavaahtonokareen kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!