Helppo marjakakku

Tämän kesäkakun erikoisuus on mantelinen maku ilman mantelia sekä marenkimaisen rapeaksi paistuva pinta ilman marenkia!

PT1H

2 tuntia

Arviot (149 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

3 kananmunaa
3 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 rkl vehnäjauhoja
2 rkl perunajauhoja
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
Täyte
2–3 dl kermaa
3–4 dl tuoreita marjoja
Koristeluun
Dansukker Tomusokeria 

Ohjeet

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi seos munavaahtoon. Sekoita taikina varovasti tasaiseksi. Kaada taikina hyvin voideltuun ja jauhotettuun irtopohjavuokaan (halk. noin 25 cm). Paista uunin keskiosassa 150 asteessa tunnin ajan. Kakku nousee uunissa korkealle mutta laskeutuu heti uunista otettaessa. Anna kakun jäähtyä vuoassa.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja täytä kakun “kuoppa”. Kaada päälle marjat. Koristele tomusokerilla ja tarjoile heti.

Vinkki!
Myös kotimaiset pakastevadelmat ja tuoreet kirsikat sopivat hyvin tämän rapeakuorisen mutta mehukkaan kakun täytteeksi.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!