Helppo ja nopea omenapiirakka

Maukas omenapiirakka ilman kananmunaa on helppo muokata myös gluteenittomaksi.

noin 6 annosta

PT40M

45 minuuttia

Arviot (12 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

100 g voita tai margariinia
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2½ dl vehnäjauhoja

Täyte
750 g omenoita
1 dl mantelilastuja
3/4 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl kanelia
1 rkl perunajauhoja

Ohjeet

Sulata rasva kattilassa. Ota kattila liedeltä ja lisää sokeri. Sekoita kunnes se on sulanut. Lisää vaniljasokeri ja vehnäjauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Painele taikina piirasvuokaan (halk. 26 cm).

Kuori ja lohko omenat. Pane lohkot vuokaan ja sirottele päälle mantelilastut. Sekoita keskenään sokeri, vaniljasokeri, kaneli ja perunajauhot. Sirottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.