Ainekset
100 g voita tai margariinia
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2½ dl vehnäjauhoja
Täyte
750 g omenoita
1 dl mantelilastuja
3/4 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl kanelia
1 rkl perunajauhoja
Ohjeet
Sulata rasva kattilassa. Ota kattila liedeltä ja lisää sokeri. Sekoita kunnes se on sulanut. Lisää vaniljasokeri ja vehnäjauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Painele taikina piirasvuokaan (halk. 26 cm).
Kuori ja lohko omenat. Pane lohkot vuokaan ja sirottele päälle mantelilastut. Sekoita keskenään sokeri, vaniljasokeri, kaneli ja perunajauhot. Sirottele seos omenoiden päälle.
Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.