Ainekset
Pohja
1 dl Dansukker Luomufariinisokeria
100 g vegaanista margariinia
300 g vegaanisia digestivekeksejä
Täyte
2 dl Dansukker Luomutomusokeria
400 g vegaanista maustamatonta kookosjogurttia
400 g vegaanista maustamatonta tuorejuustoa
2 dl passionpyreetä tai
6 passiohedelmän hedelmäliha paseerattuna
1 dl perunajauhoja
1 luomusitruunan mehu ja raastettu kuori
Koristeluun
marjoja, hedelmiä, yrttejä, syötäviä kukkia
Ohjeet
Sulata margariini ja fariinisokeri kattilassa. Hienonna keksit ja sekoita joukkoon rasvaseos. Painele keksimuruseos leivinpaperoidun paistovuoan (n. 22 x 22 cm) pohjalle ja reunoille.
Sekoita täytteen ainekset huolellisesti keskenään. Kaada täyte vuokaan.
Paista uunin keskitasolla 180 °C n. 60 min. Anna kakun jäähtyä jääkaapissa yön yli. Leikkaa juustokakku leivospaloiksi ja koristele!
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?