Helpot passion-sitruunaleivokset

Helpot passion-sitruunaleivokset on kaikille maistuva vegaaninen herkkuleivonnainen! Leikkaa lumoava juustokakku leivospaloiksi ja koristele kauniisti juhlapöytään.

8 annosta

1½ tuntia + 12 tuntia

Arviot (16 kpl)

Ainekset

Pohja
1 dl Dansukker Luomufariinisokeria
100 g vegaanista margariinia
300 g vegaanisia digestivekeksejä

Täyte
2 dl Dansukker Luomutomusokeria
400 g vegaanista maustamatonta kookosjogurttia
400 g vegaanista maustamatonta tuorejuustoa
2 dl passionpyreetä tai
6 passiohedelmän hedelmäliha paseerattuna
1 dl perunajauhoja
1 luomusitruunan mehu ja raastettu kuori

Koristeluun
marjoja, hedelmiä, yrttejä, syötäviä kukkia

Ohjeet

Sulata margariini ja fariinisokeri kattilassa. Hienonna keksit ja sekoita joukkoon rasvaseos. Painele keksimuruseos leivinpaperoidun paistovuoan (n. 22 x 22 cm) pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen ainekset huolellisesti keskenään. Kaada täyte vuokaan.

Paista uunin keskitasolla 180 °C n. 60 min. Anna kakun jäähtyä jääkaapissa yön yli. Leikkaa juustokakku leivospaloiksi ja koristele!

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!