Helpot passion-sitruunaleivokset

Helpot passion-sitruunaleivokset on kaikille maistuva vegaaninen herkkuleivonnainen! Leikkaa lumoava juustokakku leivospaloiksi ja koristele kauniisti juhlapöytään.

8 annosta

PT1H

1½ tuntia + 12 tuntia

Arviot (17 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Pohja
1 dl Dansukker Luomufariinisokeria
100 g vegaanista margariinia
300 g vegaanisia digestivekeksejä

Täyte
2 dl Dansukker Luomutomusokeria
400 g vegaanista maustamatonta kookosjogurttia
400 g vegaanista maustamatonta tuorejuustoa
2 dl passionpyreetä tai
6 passiohedelmän hedelmäliha paseerattuna
1 dl perunajauhoja
1 luomusitruunan mehu ja raastettu kuori

Koristeluun
marjoja, hedelmiä, yrttejä, syötäviä kukkia

Ohjeet

Sulata margariini ja fariinisokeri kattilassa. Hienonna keksit ja sekoita joukkoon rasvaseos. Painele keksimuruseos leivinpaperoidun paistovuoan (n. 22 x 22 cm) pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen ainekset huolellisesti keskenään. Kaada täyte vuokaan.

Paista uunin keskitasolla 180 °C n. 60 min. Anna kakun jäähtyä jääkaapissa yön yli. Leikkaa juustokakku leivospaloiksi ja koristele!

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?