Ainekset
3 kananmunaa
1 dl Dansukker Luomu- tai Taloussokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl jauhettua mantelia
Täyte
4 dl kahvikermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
100 g raastettua mantelimassaa TAI
1 dl jauhettua mantelia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Pinnalle koristeeksi
noin 5 dl hedelmiä tai marjoja
1 dl omenatuoremehua
1 dl vettä
1 dl Dansukker Hyytelösokeria
Ohjeet
1. Voitele piirasvuoka, jossa on syvennys täytettä varten. Voit käyttää myös annoskokoisia tartelettivuokia. Leivitä korppujauholla tai mantelijauheella. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
2. Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri. Lisää keskenään sekoitetut kuivat ainekset munavaahtoon. Kaada taikina vuokaan tai vuokiin ja paista noin 20 minuuttia, annoskokoisia 15 minuuttia. Kumoa ja anna jäähtyä.
3. Mittaa täytteen ainekset kattilaan. Kuumenna koko ajan sekoittaen ja keitä puolisen minuuttia. Anna jäähtyä hieman ja kaada piiraan syvennykseen. Anna hyytyä jääkaapissa puolisen tuntia.
4. Koristele pinta hedelmillä tai marjoilla. Kiehauta mehu ja vesi kattilassa. Lisää joukkoon hyytelösokeri koko ajan hyvin sekoittaen. Kiehauta ja jäähdytä. Lusikoi hieman hyytyneenä hedelmien tai marjojen pinnalle. Hyydytä kylmässä vielä hetki ennen tarjoilua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?