Hedelmätorttu

Kerma-mantelitäytteisen hedelmätortun voi paistaa myös leivoksiksi tartelettivuoissa.

6–8 annosta

1 tunti

Arviot (0 kpl)

Ainekset

3 kananmunaa
1 dl Dansukker Luomu- tai Taloussokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl jauhettua mantelia

Täyte
4 dl kahvikermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
100 g raastettua mantelimassaa TAI
1 dl jauhettua mantelia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Pinnalle koristeeksi
noin 5 dl hedelmiä tai marjoja
1 dl omenatuoremehua
1 dl vettä
1 dl Dansukker Hyytelösokeria

Ohjeet

1. Voitele piirasvuoka, jossa on syvennys täytettä varten. Voit käyttää myös annoskokoisia tartelettivuokia. Leivitä korppujauholla tai mantelijauheella. Kuumenna uuni 200 asteeseen.

2. Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri. Lisää keskenään sekoitetut kuivat ainekset munavaahtoon. Kaada taikina vuokaan tai vuokiin ja paista noin 20 minuuttia, annoskokoisia 15 minuuttia. Kumoa ja anna jäähtyä.

3. Mittaa täytteen ainekset kattilaan. Kuumenna koko ajan sekoittaen ja keitä puolisen minuuttia. Anna jäähtyä hieman ja kaada piiraan syvennykseen. Anna hyytyä jääkaapissa puolisen tuntia.

4. Koristele pinta hedelmillä tai marjoilla. Kiehauta mehu ja vesi kattilassa. Lisää joukkoon hyytelösokeri koko ajan hyvin sekoittaen. Kiehauta ja jäähdytä. Lusikoi hieman hyytyneenä hedelmien tai marjojen pinnalle. Hyydytä kylmässä vielä hetki ennen tarjoilua.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.