Ainekset
1 pullo valkoviiniä
n. 2 dl brandya
3 dl appelsiinitäysmehua
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
3 ½ dl hedelmiä, kuten persikoita, kirsikoita, nektariineja, aprikooseja tai luumuja, viipaloituna
1 kanelitanko
4 tähtianista
2 oksaa tuoretta minttua
Ohjeet
1. Sekoita viini, brandy, appelsiinimehu ja glukoosisiirappi suuressa astiassa. Lisää viipaloidut hedelmät, kanelitanko ja tähtianikset. Peitä ja anna maustua jääkaapissa yön yli.
2. Ennen tarjoilua täytä suuri boolimalja jäillä ja kaada juoma päälle. Sekoita mukaan mintunlehdet.
Resepti: Aki Wahlman
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!