Hedelmäpiirakka

Piimäpohjaisen piirakan täytteenä on omena-banaanisosetta ja viipaloituja hedelmiä

1½ tuntia

Arviot (8 kpl)

Ainekset

1 dl piimää
1 muna
1 dl juoksevaa margariinia tai voisulaa
1 ½ dl Dansukker Ruokokidesokeria tai Taloussokeria
1 rkl Dansukker Kanelisokeria tai Vaniljasokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte
2 ½ dl hedelmäsosetta (kts. ohje alla)
4-6 nektariinia, omenaa tai persikkaa
Pinnalle
Dansukker Kanelisokeria

Ohjeet

Sekoita taikina-ainekset keskenään ja levitä seos piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Lusikoi päälle hedelmäsose ja viipaloidut hedelmät. Ripota pinnalle kanelisokeria ja paista noin 20 minuuttia 200-asteisen uunin alaosassa. Tarjoa jäähtyneenä vaniljakastikkeen kanssa.

Hedelmäsose
1 kg omenia
½ dl vettä
2 banaania
330 g Dansukker Hillo-marmeladisokeria
(tai 500 g Dansukker Hillosokeria)
(200 g mangososetta)

Poista omenista siemenkota ja halkaise hedelmät. Keitä vesi, omenalohkot ja banaanit pehmeiksi. Soseuta seos ja kaada sose kattilaan. Lisää sokeri ja kiehauta. Jos haluat voit lisätä joukkoon lastenruokatölkillisen mangososetta.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.