Ainekset
200 g kuivattuja aprikooseja
100 g vihreitä kuivattuja kirsikoita
100 g punaisia kuivattuja kirsikoita
4–5 dl vettä
100 g voita tai margariinia
2 1/2 dl Dansukker Fariinisokeria
3 munaa
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl kanelia
1/2 tl kardemummaa
1/2 tl jauhettua neilikkaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Puolita aprikoosit ja laita ne kasariin kirsikoiden ja veden kanssa. Anna kiehua hiljalleen, kunnes hedelmät pehmenevät. Jäähdytä.
Vatkaa voi ja fariinisokeri, lisää munat yksitellen vatkaten. Vatkaa sekaan jäähtyneet hedelmäpalat. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Laita taikina voideltuun ja jauhotettuun litran vetoiseen kahvikakkuvuokaan ja paista 175 asteessa noin tunti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa
Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.