Hedelmäinen jogurttihyytelö

Herkullinen hedelmäinen kerrosjälkiruoka mangosta, mandariinista ja appelsiinista sekä jogurttihyytelöstä.

4 annosta

PT25M

20 minuuttia + tunti

Arviot (16 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Hedelmähyytelö

tölkki säilöttyä mangoa (noin 400 g)
tölkki säilöttyä mandariinia (noin 250 g)
2 appelsiinia
2 dl vettä
2 dl appelsiinituoremehua
1 ½ dl Dansukker Hyytelösokeria

Kermahyytelö

2 dl kermaa
1 ½ dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
100 g valkosuklaata
2 ½ dl turkkilaista paksua jogurttia

Koristeeksi

appelsiinilohkoja ja kärsimyshedelmää (passio)

Ohjeet

Valuta säilykehedelmät siivilässä. Leikkaa appelsiinien päät. Aseta hedelmät leikkuulaudalle ja kuori viiltämällä. Irrota hedelmälohkot kalvokennoistaan. Lado hedelmät lasimaljoihin.

Kiehauta vesi ja mehu kattilassa, lisää hyytelösokeri hyvin sekoittaen. Keitä, kunnes liemi kirkastuu. Kaada hieman jäähtynyt seos hedelmien päälle maljoihin ja anna hyytyä jääkaapissa.

Mittaa kattilaan kerma, vaniljasokeri ja hyytelösokeri Multi. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä puolisen minuuttia. Paloittele joukkoon suklaa ja sulata se. Anna seoksen jäähtyä hieman ennen kuin sekoitat joukkoon jogurtin. Kaada seos hedelmien päälle ja anna hyytyä kylmässä noin tunnin ajan. Koristele hedelmillä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?