Haudutetut persimonit

Tärkeintä tämän jälkiruokaherkun valmistuksessa on valita kypsiä ja pehmeitä persimoneja, sillä uuni ei kypsennä raakaa hedelmää.

4–8 annosta

PT55M

1 tunti

Arviot (6 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 persimonia
2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 tähtianista
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
½ luomuappelsiinin raastettu kuori
yhden appelsiinin mehu

Ohjeet

Huuhtele ja kuivaa hedelmät. Puolita ne kannasta alaspäin.

Laita siirappi, tähtianikset ja vaniljasokeri pannulle ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää joukkoon hyvin pestyn appelsiinin raastettu kuori ja puristettu mehu. Kuumenna.

Lisää hedelmänpuolikkaat ja kuumenna liemessä välillä käännellen.

Laita hedelmät liemineen uunivuokaan ja sivele kypsennyksen aikana välillä liemellä.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa 30–50 minuuttia.

Tarjoa seuraksi vaniljajäätelöä.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!