Haudutetut persimonit

4–8 annosta 1 tunti
Tärkeintä tämän jälkiruokaherkun valmistuksessa on valita kypsiä ja pehmeitä persimoneja, sillä uuni ei kypsennä raakaa hedelmää.
Haudutetut persimonit
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 4 persimonia
  • 2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
  • 2 tähtianista
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • ½ luomuappelsiinin raastettu kuori
  • yhden appelsiinin mehu

Huuhtele ja kuivaa hedelmät. Puolita ne kannasta alaspäin.

Laita siirappi, tähtianikset ja vaniljasokeri pannulle ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää joukkoon hyvin pestyn appelsiinin raastettu kuori ja puristettu mehu. Kuumenna.

Lisää hedelmänpuolikkaat ja kuumenna liemessä välillä käännellen.

Laita hedelmät liemineen uunivuokaan ja sivele kypsennyksen aikana välillä liemellä.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa 30–50 minuuttia.

Tarjoa seuraksi vaniljajäätelöä.
 

Reseptin on laatinut

Dansukker