Haudutetut persimonit

Tärkeintä tämän jälkiruokaherkun valmistuksessa on valita kypsiä ja pehmeitä persimoneja, sillä uuni ei kypsennä raakaa hedelmää.

4–8 annosta

1 tunti

Arviot (6 kpl)

Ainekset

4 persimonia
2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 tähtianista
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
½ luomuappelsiinin raastettu kuori
yhden appelsiinin mehu

Ohjeet

Huuhtele ja kuivaa hedelmät. Puolita ne kannasta alaspäin.

Laita siirappi, tähtianikset ja vaniljasokeri pannulle ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää joukkoon hyvin pestyn appelsiinin raastettu kuori ja puristettu mehu. Kuumenna.

Lisää hedelmänpuolikkaat ja kuumenna liemessä välillä käännellen.

Laita hedelmät liemineen uunivuokaan ja sivele kypsennyksen aikana välillä liemellä.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa 30–50 minuuttia.

Tarjoa seuraksi vaniljajäätelöä.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.