Haudutetut persimonit

Tärkeintä tämän jälkiruokaherkun valmistuksessa on valita kypsiä ja pehmeitä persimoneja, sillä uuni ei kypsennä raakaa hedelmää.

4–8 annosta

PT55M

1 tunti

Arviot (6 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 persimonia
2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 tähtianista
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
½ luomuappelsiinin raastettu kuori
yhden appelsiinin mehu

Ohjeet

Huuhtele ja kuivaa hedelmät. Puolita ne kannasta alaspäin.

Laita siirappi, tähtianikset ja vaniljasokeri pannulle ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää joukkoon hyvin pestyn appelsiinin raastettu kuori ja puristettu mehu. Kuumenna.

Lisää hedelmänpuolikkaat ja kuumenna liemessä välillä käännellen.

Laita hedelmät liemineen uunivuokaan ja sivele kypsennyksen aikana välillä liemellä.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa 30–50 minuuttia.

Tarjoa seuraksi vaniljajäätelöä.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?