Ainekset
2 kananmunaa
2 dl Dansukker Taloussokeria
1/2 dl juoksevaa margariina
1 dl maitoa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Koristeluun
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Laita uuni lämpiämään 175°. Voitele ja korppujauhota 1½ litran vuoka. Kuumenna maito.
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää rasva ja kuuma maito. Sekoita keskenään jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Lisää ne taikinaan siivilän läpi. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alaosassa noin 25–30 minuuttia. Anna kakun jäähtyä hieman ennen kumoamista. Jätä jäähtymään.
Aseta kurpitsamalli kakun päälle ja siivilöi päälle tomusokeria.
Tulostettavat mallit:
Kurpitsa 1: Leikkaa pois mustat alueet.
Kurpitsa 2: Leikkaa pois kurpitsa sekä valkoiset alueet.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.