Ainekset
100 g margariinia
3/4 dl maitoa
2 munaa
1 1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria tai Taloussokeria
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 1/2 rkl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Kuorrutus
5 dl Dansukker Tomusokeria
1 rkl juoksevaa margariinia
2–4 rkl vettä
elintarvikevärejä
Ohjeet
1. Sulata margariini kattilassa ja lisää maito. Kuumenna seos lähes kiehumispisteeseen, mutta älä keitä.
2. Vatkaa munat ja sokeri kevyesti.
3. Sekoita vehnäjauhot, perunajauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään ja lisää seos munavaahtoon vuorotellen maitoseoksen kanssa.
4. Annostele taikina leivinpellille asetettuihin paperivuokiin tai muffinipellille. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa noin 12 minuuttia.
Sekoita kuorrutuksen ainekset sileäksi tahnaksi. Lisää vettä pienissä erissä kunnes saat sopivan sakean tahnan. Värjää tahnaa eri väreillä ja levitä muffinien päälle. Koristele strösseleillä ja anna kovettua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?