Haarukkaleivät

Helpot haarukkaleivät valmistuvat nopeasti. Ota lapset mukaan ja leipokaa kerralla reilu annos, josta riittää pakattavaa joulumuistamiseksi opettajalle.

40 kpl

40 minuuttia

Arviot (119 kpl)

Ainekset

200 g voita tai margariinia
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1/2 dl Dansukker Tummaa siirappia
1 muna
2 tl piparkakkumaustetta
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta

Ohjeet

Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri sekä siirappi vaahdoksi, lisää muna hyvin vatkaten. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Pyöritä taikina tasapaksuksi tangoksi ja leikkaa neljäänkymmeneen osaan. Pyöritä osat palloiksi ja litistä jauhotetulla haarukalla pintaan ristikkäiskuvio.

Paista 200 asteessa uunissa leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä noin 10 minuuttia.

Säilytä tiiviissä purkissa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.