Haarukkaleivät

Helpot haarukkaleivät valmistuvat nopeasti. Ota lapset mukaan ja leipokaa kerralla reilu annos, josta riittää pakattavaa joulumuistamiseksi opettajalle.

40 kpl

PT40M

40 minuuttia

Arviot (136 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g voita tai margariinia
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1/2 dl Dansukker Tummaa siirappia
1 muna
2 tl piparkakkumaustetta
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta

Ohjeet

Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri sekä siirappi vaahdoksi, lisää muna hyvin vatkaten. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Pyöritä taikina tasapaksuksi tangoksi ja leikkaa neljäänkymmeneen osaan. Pyöritä osat palloiksi ja litistä jauhotetulla haarukalla pintaan ristikkäiskuvio.

Paista 200 asteessa uunissa leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä noin 10 minuuttia.

Säilytä tiiviissä purkissa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.