Grillipullat

Grillissä voi kesällä paistaa pullaakin! Pyörittele kohonneesta pullataikinasta pötköjä ja grillaa kypsiksi.

noin 30 kpl

PT55M

1 tunti

Arviot (39 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

½ l maitoa
25 g hiivaa
1 muna
1 tl kardemummaa
2 dl Dansukker Taloussokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
n. 12 dl vehnäjauhoja
100 g voita tai margariinia
Pinnalle
Dansukker Kanelisokeria

Ohjeet

Liuota kädenlämpöiseen maitoon hiiva. Lisää muna, kardemumma ja sokerit. Lisää vehnäjauhot alustaen. Vaivaa lopuksi joukkoon sulatettu rasva. Anna kohota liinan alla.

Vaivaa taikinasta ilmakuplat pois ja pyöritä pötköksi. Jaa tasakokoisiin paloihin ja pyörittele pitkulaisiksi pötkylöiksi. Grillaa öljyllä tai voilla voidellussa grillissä miedolla lämmöllä välillä käännellen, kunnes pullat ovat kypsiä.

Kieritä kanelisokerissa. Nauti kylmän juoman tai kahvin kanssa.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.