Ainekset
4 nektariinia
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
8 tl omena-vaniljalikööriä
Lisäksi
1 dl vispikermaa
1 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Pese ja puolita nektariinit. Poista kivet. Grillaa hedelmät välillä käännellen kuumassa öljytyssä grillissä. Sivele valmiit nektariinit siirapilla. Nosta tarjoiluvadille ja kaada jokaisen hedelmänpuolikkaan syvennykseen teelusikallinen omena-vaniljalikööriä.
Tarjoa grillinektariinit sokerilla maustetun kermavaahdon kanssa. Halutessasi valuta hedelmien pinnalle lisäksi hieman siirappia.
Vinkki!
Voit korvata nektariinit persikoilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!