Ainekset
4 lohikyljystä à 150 g
Marinadi
puolikkaan luomulimetin mehu ja kuori
2 rkl öljyä
1–2 rkl Dansukker Fariinisokeria
1 tl suolaa
1–2 maustemitallista mustapippuria
Kastike
1 dl kevytranskankermaa
1 dl maitorahkaa
puolikkaan luomulimetin raastettu kuori
2 dl kuutioitua kuorittua, siemenetöntä kurkkua
1/2 dl hienonnettua purjoa tai salaattisipulia
1/4 dl hienonnettuja kapriksia
1/4 dl hienonnettua tilliä
1/4 dl hienonnettua persiljaa
1 rkl hienonnettua oreganoa
1 tl Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään. Huuhtele lohikyljykset ja pane ne muovipussiin. Kaada joukkoon marinadi ja anna maustua kylmässä 1–2 tuntia ennen grillaamista.
Kastike
Sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna kastikkeen maustua kylmässä vähintään tunti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!