Ainekset
4 lohikyljystä à 150 g
Marinadi
puolikkaan luomulimetin mehu ja kuori
2 rkl öljyä
1–2 rkl Dansukker Fariinisokeria
1 tl suolaa
1–2 maustemitallista mustapippuria
Kastike
1 dl kevytranskankermaa
1 dl maitorahkaa
puolikkaan luomulimetin raastettu kuori
2 dl kuutioitua kuorittua, siemenetöntä kurkkua
1/2 dl hienonnettua purjoa tai salaattisipulia
1/4 dl hienonnettuja kapriksia
1/4 dl hienonnettua tilliä
1/4 dl hienonnettua persiljaa
1 rkl hienonnettua oreganoa
1 tl Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään. Huuhtele lohikyljykset ja pane ne muovipussiin. Kaada joukkoon marinadi ja anna maustua kylmässä 1–2 tuntia ennen grillaamista.
Kastike
Sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna kastikkeen maustua kylmässä vähintään tunti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?