Ainekset
4 lohikyljystä à 150 g
Marinadi
puolikkaan luomulimetin mehu ja kuori
2 rkl öljyä
1–2 rkl Dansukker Fariinisokeria
1 tl suolaa
1–2 maustemitallista mustapippuria
Kastike
1 dl kevytranskankermaa
1 dl maitorahkaa
puolikkaan luomulimetin raastettu kuori
2 dl kuutioitua kuorittua, siemenetöntä kurkkua
1/2 dl hienonnettua purjoa tai salaattisipulia
1/4 dl hienonnettuja kapriksia
1/4 dl hienonnettua tilliä
1/4 dl hienonnettua persiljaa
1 rkl hienonnettua oreganoa
1 tl Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään. Huuhtele lohikyljykset ja pane ne muovipussiin. Kaada joukkoon marinadi ja anna maustua kylmässä 1–2 tuntia ennen grillaamista.
Kastike
Sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna kastikkeen maustua kylmässä vähintään tunti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.