Ainekset
4 tonnikalapihviä
Marinadi
2 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 limetin mehu
1 rkl soijakastiketta
1 rkl öljyä
1/2 tl rouhittua valkopippuria
Kasvikset
1 rkl öljyä
1 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 punasipuli lohkoina
1 ohut purjosipuli viipaleina
300 g tuoreita herkkusieniä viipaleina
suolaa ja pippuria
Kastike
1 rkl sinappijauhetta
1 rkl vettä
1 rkl öljyä
1 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
Ohjeet
Sekoita marinadin ainekset keskenään. Kaada marinadi tonnikalapihvien päälle ja anna maustua puolisen tuntia. Valmista sillä aikaa kastike sekoittamalla ainekset hyvin keskenään.
Kuumenna öljy ja siirappi pannussa tai muurikassa ja paista kasvikset rapean kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
Grillaa tai paista kalapihvejä 2 minuuttia molemmilta puolilta. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa tonnikalapihvit kasvisten ja kastikkeen kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.