Grillattua parsaa, porkkanaa ja fetajuustoa

Grillatut parsat ja naattiporkkanat tarjotaan murustetun fetajuuston kera.

4:lle pääruokana tai 6–8:lle alkuruokana

PT40M

45 minuuttia

Arviot (2 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500 g vihreää parsaa
500 g valkoista parsaa
200 g naattiporkkanoita tai pieniä porkkanoita
keitinveteen suolaa
100 g voita
4 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
200 g fetajuustoa
(tuoreita yrttejä)

Ohjeet

Kuori parsat ja porkkanat. Keitä parsoja suolalla maustetussa vedessä noin 2 minuuttia ja porkkanoita koosta riippuen noin 4–6 minuuttia. Grillaa sitten vihanneksia niin, että ne saavat hieman väriä ja makua. Kuumenna voi ja muscovadosokeri paistinpannussa. Paista vihannekset nopeasti pannulla. Tarjoa murennetun fetajuuston (ja yrttien) kera.

Resepti: Keittiömestari Teemu Aura

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?