Ainekset
500 g vihreää parsaa
500 g valkoista parsaa
200 g naattiporkkanoita tai pieniä porkkanoita
keitinveteen suolaa
100 g voita
4 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
200 g fetajuustoa
(tuoreita yrttejä)
Ohjeet
Kuori parsat ja porkkanat. Keitä parsoja suolalla maustetussa vedessä noin 2 minuuttia ja porkkanoita koosta riippuen noin 4–6 minuuttia. Grillaa sitten vihanneksia niin, että ne saavat hieman väriä ja makua. Kuumenna voi ja muscovadosokeri paistinpannussa. Paista vihannekset nopeasti pannulla. Tarjoa murennetun fetajuuston (ja yrttien) kera.
Resepti: Keittiömestari Teemu Aura
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!