Grillattua ananasta ja vaniljajäätelöä

Herkullinen klassikkojälkiruoka grillissä: kuumaa ananasta ja kylmää vaniljajäätelöä.

8 annosta

PT25M

20 minuuttia

Arviot (10 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kokonainen, tuore ananas
Dansukker Siro erikoishienoa sokeria tai Ruokokidesokeria
ripaus jauhettua inkivääriä

Ohjeet

Leikkaa ananaksesta kannat pois ja kuori. Leikkaa isoiksi lohkoiksi ja nosta folion päälle. Ripottele pinnalle sokeria ja ripaus jauhettua inkivääriä. Kääri folion sisään ja grillaa miedolla lämmöllä. Tarjoa vaniljajäätelön kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?