Greippisima

Kokeile keväistä juomareseptiä: greipistä saat kirpeyttä itse tehtyyn simaan.

1 vrk + n. viikko

Arviot (41 kpl)

Ainekset

4 litraa vettä
1 greippi
1 pieni sitruuna
250 g Dansukker Fariinisokeria
250 g Dansukker Taloussokeria
0,5 dl Dansukker Tummaa siirappia
1/5 tl tuoretta hiivaa (herneen kokoinen pala)
rusinoita

Ohjeet

Viipaloi kuoritut hedelmät. Kiehauta osa vedestä ja kaada se hedelmäviipaleiden, sokerien ja siirapin päälle ja sekoita. Lisää loput vedestä. Murenna hiiva haaleaan juomaan. Anna seistä yön yli. Siivilöi ja pullota sima. Lisää jokaisen pulloon 1 tl sokeria ja muutama rusina. Vie pullot viileään paikkaan. Sima on valmista noin viikon kuluttua.

Muista! Paine pullossa kasvaa käymisen jatkuessa, joten älä käytä liian tiukkaa korkkia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.