Ainekset
4 dl puurohiutaleita (esim. kaura, tattari, neljän viljan)
2 dl siemensekoitusta
2 dl saksanpähkinöitä
2 dl cashewpähkinöitä
2 rkl öljyä
½ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1–2 dl Dansukker Fariinisokeria
ripaus suolaa
1–2 dl kuivattuja karpaloita
10 kuivattua, pehmeää aprikoosia
Ohjeet
Sekoita ainekset kulhossa karpaloita ja aprikooseja lukuun ottamatta ja kaada seos leivinpaperoidulle uunipellille. Paahda seosta uunissa 180 asteessa noin 20 minuuttia. Sekoita pellillä olevia aineksia viiden minuutin välein paahtamisen aikana. Jäähdytä, sekoita karpalot ja pilkotut aprikoosit joukkoon ja purkita.
Nauti granola jogurtin, rahkan, kylmän maidon tai raejuuston kanssa. Se sopii myös salaattien päälle ripoteltavaksi.
Vinkki!
Gluteenittoman granolan saat käyttämällä gluteenittomia hiutaleita.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!