Granola

Nauti itse tehtyä, paahdettua granolaa jogurtin, rahkan, kylmän maidon tai raejuuston kanssa.

PT25M

25 minuuttia

Arviot (50 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 dl puurohiutaleita (esim. kaura, tattari, neljän viljan)
2 dl siemensekoitusta
2 dl saksanpähkinöitä
2 dl cashewpähkinöitä
2 rkl öljyä
½ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1–2 dl Dansukker Fariinisokeria
ripaus suolaa
1–2 dl kuivattuja karpaloita
10 kuivattua, pehmeää aprikoosia

Ohjeet

Sekoita ainekset kulhossa karpaloita ja aprikooseja lukuun ottamatta ja kaada seos leivinpaperoidulle uunipellille. Paahda seosta uunissa 180 asteessa noin 20 minuuttia. Sekoita pellillä olevia aineksia viiden minuutin välein paahtamisen aikana. Jäähdytä, sekoita karpalot ja pilkotut aprikoosit joukkoon ja purkita.

Nauti granola jogurtin, rahkan, kylmän maidon tai raejuuston kanssa. Se sopii myös salaattien päälle ripoteltavaksi.

Vinkki!
Gluteenittoman granolan saat käyttämällä gluteenittomia hiutaleita.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!