Ainekset
1 dl maitoa
25 g tuoretta hiivaa
1/2 tl suolaa
2 tl Dansukker Fariinisokeria
1 dl porkkanasosetta (tai punajuurisosetta) lämmitettynä
1/2 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
4–4 1/2 dl gluteenitonta jauhoseosta tai jyttejauhoja
25–50 g sulatettua voita voiteluun
Ohjeet
Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja liuota joukkoon hiiva, suola ja sokeri. Sekoita joukkoon hieman lämmitetty porkkanasose. Lisää gluteenittomat kaurahiutaleet ja gluteeniton jauhoseos tai jyttejauhot. Sekoita taikina tasaiseksi ja jaa kahteen osaan. Pyöritä palloiksi ja kaulitse pyöreiksi levyiksi. Jaa molemmat kahdeksaan tasakokoiseen sektoriin. Käännä rulliksi leveästä kohdasta kapeampaan päin ja käännä sarven muotoon.
Paista 200-asteisessa uunissa keskiritilätasolla 10–15 minuuttia.
Voitele valmiit sarvet voisulalla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!