Ainekset
1 dl maitoa
25 g tuoretta hiivaa
1/2 tl suolaa
2 tl Dansukker Fariinisokeria
1 dl porkkanasosetta (tai punajuurisosetta) lämmitettynä
1/2 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
4–4 1/2 dl gluteenitonta jauhoseosta tai jyttejauhoja
25–50 g sulatettua voita voiteluun
Ohjeet
Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja liuota joukkoon hiiva, suola ja sokeri. Sekoita joukkoon hieman lämmitetty porkkanasose. Lisää gluteenittomat kaurahiutaleet ja gluteeniton jauhoseos tai jyttejauhot. Sekoita taikina tasaiseksi ja jaa kahteen osaan. Pyöritä palloiksi ja kaulitse pyöreiksi levyiksi. Jaa molemmat kahdeksaan tasakokoiseen sektoriin. Käännä rulliksi leveästä kohdasta kapeampaan päin ja käännä sarven muotoon.
Paista 200-asteisessa uunissa keskiritilätasolla 10–15 minuuttia.
Voitele valmiit sarvet voisulalla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku
Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut
Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään
Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!
Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.